October 3, 2009

Torihoolic!

 

 

 

 
Posted by Picasa

3 comments:

octavian said...

Heyo - eu am vazut-o saptamana trecuta la Viena si o voi vedea in inca o saptamana la Varsovia daca totul merge bine si am cum sa ajung acolo de la Barcelona :-) Ai cumva setlistul de la Praga? Sunt foarte curios. Aici nu pot sa postez decat de pe Google account, dar blogul meu se gaseste la http://blog.joacadeamine.ro si am scris despre concertul de la Viena de curand. Scuze de deranj, if any.

Toate cele bune,
Octavian

Florin said...

Salut Octavian,

Nu cred c-o sa ai prea multe deja-vu-uri in concertele ei din serie. Din cate am citit pe blogul tau au fost cantece destul de diferite intre praga si viena. De ex, aici nu a cantat Siren (m-as fi asteptat sa cante) sau Welcome to England (care daca nu ma insel a fost scos pe single)

Concertul a fost oricum foarte bun dar parca nu la nivelul celui din 2007 ca si implicare, n-a prea interactionat f mult nici cu publicul (ca data trecuta cand a facut niste remarci despre cortina de fier, comunism, etc). Sau poate am fost eu complet dat pe spate la primul concert...

Surprinzator, publicul a fost foarte activ si s-au strans in fata scenei la raspberry swirl, precious things, strong black vine (cea mai 'catartica' interpretare).

Sper s-ajungi s-o vezi si-n Polonia :) Apropo, tu i-ai luat cumva interviul din Tabu in 2007?

Cheers!
Florin

Florin said...

Am uitat de setlist, n-am retinut tot, si l-am gasit aici:
http://www.setlist.fm/setlist/tori-amos/2009/prague-prague-czech-republic-3bd78458.html

Unele melodii nu le-am stiut deloc dar au sunat f bine, poate ca nu sunt chiar f toriholic :p