July 14, 2008

Friends in London

Ana Catarina from Angola, my AIESEC buddy in Portugal

Murat from Turkey, started first day at Monster together


Lucian from Iasi and Oxford :)

Nice to see you guys in the capital of the world. It's all such a small place after all, isn't it?!

July 12, 2008

Londra pe scurt

Paradoxal londra nu se prea poate pe scurt dar iata:

Vazut Tate Galley azi, quite cool, mai ales ca explica fiecare lucrare pe intelesul muritorilor de rand si nu pleci chiar bou dupa ce ai intrat vaca, sau era invers? Pe scurt, picasso, monet si niste afise comuniste graitoare, pe restul i-am uitat pt ca n-auzisem de ei. dar erau faini.

Pt oarecare motiv misterios busurile au fost mocca azi, mai putin unu la care s-a uitat soferita insistent la mine sa folosesc oyster cardu. deci la celelalte busuri erau inactive aparatele alea, nu ma faceam eu ca ploo, ca sa fim intelesi.

St Paul's costa 10 lire, la cate catedrale am vizitat deja, nu prea parea sa se merite. Daca toti ar fi ca mine, s-ar odihni mai bine oaspetii permanenti probabil.

Am primit un sfat de cumparaturi la selfridges (nu, nu vand frigidere), general store cica. Cu sperante de magazinu milcovul din focsani sau hai, de unirea din buc, am intrat sa-mi iau inca un pulover sau chiar vo geaca caci londra se pare ca nu-i ca praga cand vine vorba de vara(si la praga nu e cald deobicei). aici e mai degraba asa cam de octombrie. Da, deci o geaca emergliacoghiwenco benga sau nu stiu cum ma-sa, redusa la doar vo 1000 lire, un chilipir! Si tot asa... wrong move deci. In schimb aveau chiloti gen borat, cu doar 10 lire, am luat vo 5 sa am de schimb...(not)

Daca tot am intrat pe hardcore shopping, si fiindca muzeele din zona erau inchise, am intrat si la harrods. un fel de glittering kitsch impanat cu firme de renume interplanetar si multi arabi care pareau putrezi, de bogati. Interesant de remarcat niste tinerice musulmane cu broboade dar cu un machiaj agresiv.

La metrou au designated areas pt buskers sau muzicieni de strada (ce de-a cuvinte) destul de bazati asa.

Hotelul la care stau pare sa se specializeze in nunti pt orientali. duminica trecuta numai ce vad in hol un anunt printat cu verdana de 14 care anunta nunta unor persoane conform nustiu carei legi din UK (sa fim siguri cu totii ca nu avea loc ceva ilegal, Doamne sau Alah, dupa caz, fereste!)

In seara asta, iarasi un cuplu masliniu, poza blazat in fata catorva invitati in holul de lg receptie. Tipa avea o rochie argintie cu mult sclipici care mi s-a parut vag nepotrivita(nu ca am mari abiliatati vestimentare).

Mai strident mi s-a parut cand am vazut pe-aici prin canary wharf, o asiatica cu val de mireasa, in tenisi si (aici speculez ca nu-mi mai aduc aminte) un fel de egari sau ceva care nu se potrivea deloc pe sub top-ul de mireasa. Proabil ca era mai practic asa, ca sa ajunga optimizeze timpul dintre cele doua joburi in care si-a permis sa se casatoareasca (iarasi, speculez cu gratie).

Oamenii sunt prietenosi si incearca sa te ajute chiar daca de ex, la un sushi bar, chelnerita(asiatica) nu stia din ce se face wasabi, la fel cum nici ceilalti chelneri nu stiau. Inainte sa plec, vine totusi si-mi spune ca a intrebat bucataru si ca ar fi dintr-un fel de hrean. treuia sa-mi dau seama dealtfel! Apropo, sushi nu e doar cool, e si super gustos :)

Intr-un bar(si nu cred ca e singular) am remarcat un poster care recomanda clinetilor sa ceara sa li se umple paharul in caz ca gulerul de la bere e prea mare, la 3 lire pe pahar, cred si eu ca e cazu!

July 9, 2008

Live in London


For about 3 weeks I'm in London town on a business trip at the Barclays Capital HQ straight on in Canary Wharf.

I've just uploaded here the results from my first photo shoot this evening.

Enjoy!